Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

Επιστροφή σε "ανοιξιάτικες" συνθήκες με άνοδο της θερμοκρασίας – ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες

Παρότι διανύουμε το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου, ο καιρός μέχρι τα μέσα της νέας εβδομάδας δε θα θυμίζει τίποτα από χειμώνα. Η παρέλαση των βαρομετρικών χαμηλών που είχαμε στην περιοχή μας κάνει ένα διάλειμμα, δίνοντας τη σκυτάλη σε καιρικές συνθήκες που θυμίζουν άνοιξη. Έτσι, μέχρι και την Τετάρτη περιμένουμε μικρή άνοδο της θερμοκρασίας κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές, ενώ τις πρωινές και βραδινές θα...

σχηματίζονται τοπικές ομίχλες.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Κυριακή προβλέπεται αίθριος καιρός με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 18-19 βαθμούς στα πεδινά, τους 16 στα παράκτια, τους 14 στα ημιορεινά και τους 9 βαθμούς στα ορεινά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από νότιες διευθύνσεις στα 3 με 4 μποφόρ.

Αύριο Δευτέρα (16.12) αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές ομίχλες νωρίς το πρωί και το βράδυ και κάποιες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς στα πεδινά, από 10 έως 17 στα παράκτια, από 3 έως 15 στα ημιορεινά και από -1 έως 10 βαθμούς στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί στα 2 με 3 και τοπικά τα 4 μποφόρ.

Την Τρίτη (17.12) και την Τετάρτη (18.12) το σκηνικό του καιρού δεν αναμένεται να αλλάξει, με πρωινές ομίχλες και στη διάρκεια της ημέρας ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις στα 3 με 4 μποφόρ, με μικρή ενίσχυση από το βράδυ της Τετάρτης.

Αναλυτικές προγνώσεις για κάθε περιοχή της Ηπείρου

Πηγή:epirusmeteo.gr

 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα