Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

Συνεχίζονται οι απογευματινές καταιγίδες στα ορεινά – Σε κανονικά επίπεδα για την εποχή η θερμοκρασία

Ηλιοφάνεια με λίγες μόνο νεφώσεις στο εσωτερικό της Ηπείρου, οι οποίες μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν περιμένουμε σήμερα Τρίτη, 22/05/2018. Το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες και ...

μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά κυρίως τμήματα της περιφέρειας, λόγω θερμικής αστάθειας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς στα ορεινά, από 10 έως 27 στα ημιορεινά, από 17 έως 31 στα πεδινά και από 18 έως 29 βαθμούς στις παράκτιες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.
Η Τετάρτη θα ξημερώσει με ηλιοφάνεια, γρήγορα όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου. Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε αρκετές ορεινές και ημιορεινές περιοχές, ενώ ενδέχεται τοπικές μπόρες να σημειωθούν και στα πεδινά τμήματα κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές κατά 1 με 2 βαθμούς.
Παρόμοιος καιρός με αυτόν της Τετάρτης αναμένεται και την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή περιμένουμε περιορισμό της θερμικής αστάθειας στα ορεινά τμήματα της Ηπείρου.

Δείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου

Πηγή:epirusgate.blogspot.gr

 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα